wekelijks pottenbakken

vanaf januari 2023

 

ontspannen - Alkmaar - inspiratie

 

Tijdens de ontspannen boetseer- en/of draailessen in het atelier in Alkmaar ga je zelfstandig aan de slag met wat jij wilt maken. Voor draailessen zal ik je de beginselen bijbrengen en ga je daarna lekker zelf aan de slag. Als je geen inspiratie hebt kun je bladeren in de boeken die in het atelier liggen, op zoek naar inspiratie. Sommigen beginnen gewoon en ontstaat er gaande weg het beeld wat ze willen maken. Anderen hebben heel duidelijk voor ogen wat ze willen maken.

 

kleinschalig - avond - pottenbakken

 

In een kleinschalige groep van maximaal 8 personen ga je op jouw eigen niveau boetseren of draaien op de draaischijf. De werkstukken kunnen na de eerste biscuitstook worden geglazuurd, waarna ze nog een keer worden gebakken.

 

Wanneer kan het?

  • Vanaf januari 2023 op woensdagavond 19.15 - 21.30. Als je interesse hebt kun je een mail sturen naar:  hannah@hemelenaarden.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bij mooi weer is buiten boetseren natuurlijk heerlijk

 

Wat zijn de kosten?      

  • 6 strippenkaart       €114,-         te gebruiken in 6 lessen
  • 12 strippenkaart     €222,-       te gebruiken in 13 lessen
  • 20 strippenkaart     € 350,-      te gebruiken in 21 lessen (extra: 1 pak klei gratis)

 

klei - glazuren - proefles

 

Klei en materialen: 

In het atelier kun je klei kopen (afhankelijk van de soort klei tussen de €7,95 en €10,-). Voor het glazuren en stoken in de keramiekoven wordt een bedrag gerekend, afhankelijk van de grootte van het beeld. Het gebruik van het gereedschap is bij de prijs inbegrepen. 

 

Opgeven of meer info: